INSTANT FOTOGRAFIE VOOR BEURZEN, BRUILOFTEN, FEESTEN & EVENEMENTEN

Het camerameisje - pixel party - fotomarketing - evenementen fotografie - bruiloften - bedrijfsfeesten - instant fotografie - hostess - hostessen
Instant foto’s zijn terug van weg geweest! Een toevoeging aan elk (bedrijfs)feest, maar ook aan uw beurs, bruiloft of borrel. In combinatie met een backdrop een leuke marketingtool of puur voor het entertainment..


We hebben een aantal verschillende pakketten samengesteld. Er is dus altijd iets dat bij uw wensen past, of het nu over een intieme party of groot publieksevenement gaat!

De foto’s worden niet digitaal opgeslagen, waardoor uw gasten gegarandeerd zijn van hun privacy. Liever wel een digitale versie? Bekijk dan eens ons concept Het Camerameisje.

U kiest voor polaroid fotografie als uw uw gasten een origineel aandenken mee wil geven met een hoge ‘fun’ factor.

Neem direct contact met ons op via 0263792035 of info@thehostessgroup.nl om te horen of we nog beschikbaar zijn of om een offerte op te vragen.

KLEDING

Neem een kijkje in onze garderobe of lever (in overleg) een passende outfit dat past bij het evenement voor onze meiden. Zo vallen ze nog meer op tussen de gasten en matchen ze nog beter met het event.

FOTOPROPS

Een polaroidfoto op zich is al leuk, met props is hij leuker! We hebben een aantal pakketten voor verschillende gelegenheden te huur, maar u kunt natuurlijk ook zelf een pakket (laten) maken.

BACKDROPS

Met een backdrop staat altijd uw logo op de foto! Dat niemand ooit een leuke foto weggooit en hem bovendien aan zo veel mogelijk mensen laat zien of een leuk plekje in huis of op kantoor geeft, zorgt voor een mega exposure.

OVER HET CAMERAMEISJE

WAAROM PIXEL PARTY?