CONCEPT HET CAMERAMEISJE

FOTOMARKETING VOOR BEURZEN, BRUILOFTEN, FEESTEN & EVENEMENTEN

Het camerameisje - pixel party - fotomarketing - evenementen fotografie - bruiloften - bedrijfsfeesten - instant fotografie - hostess - hostessen

Het Camerameisje is een fotomarketingconcept dat ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Marketing, entertainment, promotie of een combinatie daarvan.

Leuk voor beurzen, (personeels)feesten, jubilea, openingen en overal waar het gezellig is.

Het concept is simpel: u zet 1,2,3 of 4 camerameisjes in tijdens uw bedrijfsevenement, -borrel, beurs of bruiloft. De camerameisjes regelen de rest!

Zij maken foto’s van uw gasten, die zij direct uitprinten en gelijk meegeven. Naast een stukje entertainment zijn de foto’s, dankzij uw gepersonaliseerde a6 fotokaart, een geweldig fotomarketing-tool. Want zeg nou zelf, hoe vaak gooit u een leuke foto weg?

Uw gasten worden dus continu herinnerd aan uw organisatie. Vaak wordt ons concept vergelijken met polaroid fotografie, maar bij ons worden de afbeeldingen tevens digitaal vastgelegd zodat u ze online kunt publiceren. Dit zorgt weer voor extra traffic naar uw website. Kortom: fotomarketing met een hoge amusementswaarde voor u en uw gasten!

U kiest voor het Camerameisje als u een originele aanvulling op uw feest zoekt, die behalve entertainment ook een stuk marketing oplevert.

Lees rustig verder of neem direct contact met ons op via 0263792035 of info@hetcamerameisje.nl .

BRUILOFTEN, VERJAARDAGEN, PARTICULIERE FEESTEN

Fotomarketing is niet alleen maar iets voor bedrijven. Ook voor particulieren heeft het een toegevoegde waarde! Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een andere reden om een leuk feest te geven? Boek Het Camerameisje en geef u uw gasten een origineel en persoonlijk presentje, leuk voor jong en oud. U zult de a6 formaat fotokaarten nog lang tegenkomen op koelkasten, in fotoalbums en op bureau's. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag! Natuurlijk krijgt u alle foto's achteraf digitaal, leuk om een digitaal fotoboek mee te maken of te delen op facebook, pinterest of instagram!

BEDRIJFSFEESTEN, -BORRELS EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Fotomarketing is een leukste manieren om promotie maken. Op zakelijke feesten en borrels is Het Camerameisje dan ook altijd een succes! Doordat de gasten de fotokaarten bewaren en aan vrienden, familie en collega's laten zien, blijft u nog lang vertegenwoordigd en is uw bereik enorm. Veel effectiever dan flyers of visitekaartjes, want zeg nou zelf: Hoe vaak gooit u een leuke foto weg? De fotokaart biedt voldoende mogelijk om sponsoren op de voor- of achterzijde te vermelden, waardoor ook zij van de nodige exposure genieten. Achteraf krijgt u alle foto's digitaal, waardoor u de publiciteit nog kan laten groeien via social media.

BEURZEN EN PUBLIEKSEVENEMENTEN

Ook buiten uw eigen stand vertegenwoordigd zijn op de beurs? Geen probleem, gebruik fotomarketing! Het Camerameisje loopt de gehele beurs of het evenement over en verwijst mensen naar uw stand of verkopers, waar ze op vertoon van hun fotokaart gebruik maken van een leuke aanbieding of meedoen aan een wedstrijd.
Al onze Camerameisjes zijn communicatief vaardig. Ze vertellen graag uw salespitch aan potentiële klanten en verzamelen met plezier visitekaartjes. Met de digitale versie van de gemaakte foto's kunt u vervolgens de bezoekers naar uw website trekken. Succes verzekerd!

OVER HET CAMERAMEISJE

WAAROM HET CAMERAMEISJE?

GEPERSONALISEERDE A6 FOTOKAARTEN

ONDERSTAANDE FOTOKAARTEN ZIJN GEMAAKT VOOR EN DOOR ONZE KLANTEN, DUPLICATIE IS NIET GEWENST